Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Overschieseweg

In opdracht van ProHuis B.V. is Willy Naessens Nederland gestart met de nieuwe bedrijfsunits met kantoor op bedrijventerrein de Spaanse Polder, Rotterdam. Het bedrijfscomplex wordt ontwikkeld met duurzame en hoogwaardig afgewerkte bedrijfsunits. 

Eigenschappen

Locatie
Overschieseweg 104
3044 EH, Rotterdam
Opdrachtgever
ProHuis B.V.
Oppervlakte
6.596 m²
Categorie
5.000 - 10.000 m²
Bouwjaar
2021
Fase
In realisatie
Type opdracht
Turn-key
Constructie
Hybride (beton + staal)
Sector
MKB
Architect
De Roon Architecten

Meer informatie

Dit project bestaat uit ca. 6.596 m2 verdeeld over drie bouwlagen. Het begane grond oppervlak bedraagt ca. 5.538 m2, de eerste verdieping bedraagt ca. 529 m2 en de tweede verdieping 529 m2

Het project bestaat uit 12 bedrijfs-/kantoorunits en wordt volgens de modernste normen en eisen gebouwd. Door de combinatie van duurzame materialen en eigentijdse architectuur krijgt het pand een moderne en representatieve uitstraling. Daarnaast wordt met het oog op de toekomst rekening gehouden met duurzaamheid binnen het ontwerp. Er is bijvoorbeeld extra aandacht besteed aan de thermische isolatie van het gebouw, wat resulteert in RC waardes van 3,5 mK/W voor de vloeren, 4,5 mK/W voor de gevels en 6,0 m2 K/W voor de daken.

Tevens wordt het gehele pand gasloos opgeleverd door toepassing van een airco installatie met mogelijkheid tot koelen en verwarmen. Daarbij beschikt elke unit over eigen zonnepanelen. 

Bron: Prohuis B.V.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van Willy Naessens Nederland. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.