Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Willy Naessens Nederland

Willy Naessens Nederland is onderdeel van de Willy Naessens Group en een gevestigde waarde in zijn sector. Knowhow, ervaring en service vormen de fundamenten van ons bedrijf. 

Willy Naessens industriebouw staat voor het perfecte bouwconcept in prefab beton en beheert en begeleidt het bouwproces zelf door middel van verticale integratie. Daarin zijn we uniek. Al dan niet in combinatie met staal is het resultaat steeds mooi, duurzaam, robuust en waardevast. 

Wie zijn bouwproject toevertrouwt aan Willy Naessens, is in veilige handen!

0
vestigingen
0
medewerkers in alle bedrijven
0
eigen fabrieken
0
miljoen euro jaarlijkse omzet

De Willy Naessens Group

De Willy Naessens Group is een familiebedrijf dat is opgericht door de gelijknamige Willy Naessens. De van origine Belgische Industriebouwer is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshuisvesting en zwembaden in prefab beton. Het hele bouwproces vindt hierbij plaats onder één dak, al meer dan 50 jaar lang!

Willy Naessens Industriebouw is gevestigd in vier verschillende landen: België, Nederland,Frankrijk en Roemenië en bouwt ook in: Luxemburg en Denemarken.

Naast de bouw- en productiebedrijven doet de Willy Naessens Group ook aan diversificatie van haar activiteiten en is hierdoor tevens actief in de foodsector.

Een bijzonder familiebedrijf met een unieke werkwijze en veel expertise: een fijne combinatie van volume, zekerheid, kennis en service! 

Bekijk onze bedrijfsfilmMeer over de Group

De kracht van een multinational, het hart van een familiebedrijf

Willy Naessens Industriebouw mag dan al uitgegroeid zijn tot een solide en grootschalige organisatie, het DNA van een familiale onderneming blijft tot op de dag van vandaag aanwezig. Dit vertaalt zich concreet in persoonlijke contacten, korte communicatielijnen, klantgericht advies en een begeleiding op maat. Betrokkenheid en vertrouwen zijn de bouwstenen van onze succesvolle samenwerking met u.

Specialist in beton met een unieke werkwijze

Het succes van Willy Naessens Industriebouw heeft twee grondprincipes. Enerzijds de totale focus op prefabbeton, met een unieke expertise als gevolg. Anderzijds de unieke werkwijze met verticale integratie. Belangrijk is  het feit dat de productie van ons beton gebeurt in onze eigen fabrieken, waardoor we onafhankelijk zijn van externe partners. Daarom kunt u het volledige bouwconcept aan ons toevertrouwen, met garantie op het gebied van kwaliteit en met respect voor de afspraken rond budget en planning. Met ons bent u 'Slim vanaf het begin!'. 
Ons betonUnieke werkwijze

Willy Naessens, de persoon

Willy Naessens, geboren op 14 februari 1939, is het prototype van de selfmademan. Op zijn 14e ging hij van school en startte op jonge leeftijd een eigen kippenkwekerij. Snel werd hij geconfronteerd met de kippenpest, waardoor Willy zijn activiteiten begon in de veevoedersector.

Hij kwam vaak in contact met landbouwers. Zijn buurman vroeg hem of hij iemand kende om een stal te bouwen. In deze tijd bouwde Willy zelf nog niet dus ging hij op zoek... en hij vond! Hij bracht beide personen met elkaar in contact en na verkoop kreeg hij nog een flinke fooi. Willy zag mogelijkheden.... de start van de Willy Naessens Group.

Naast bouwen heeft Willy en passie en liefde voor de paardensport. Willy is eigenaar van zo’n 40 paarden op zijn eigen stoeterij: de Strohoeve. Hier vindt u een echt paardenzwembad, een paardenstapmolen maar ook één van de mooiste koetsen-collecties van Europa.

Over de Group

Bouwplannen?

We helpen u graag verder met al uw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden. 

Contacteer ons