Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

KBP Facility Point

In opdracht van MS Schippers heeft Willy Naessens Nederland een Facility Point met restaurantvoorzieningen en kantoorfuncties op het Kempisch Bedrijvenpark te Bladel gerealiseerd. 

Eigenschappen

Locatie
Kapelweg
5527 JB, Hapert
Opdrachtgever
MS Schippers
Oppervlakte
1.575 m²
Categorie
1.500 - 5.000 m²
Bouwjaar
2020
Fase
Opgeleverd
Type opdracht
Wind-/waterdicht
Constructie
Hybride (beton + staal)
Sector
MKB

Meer informatie

Het pand bestaat uit een totale oppervlakte van ca. 1.575 m2, verdeelt over drie verdiepingen. Elke verdiepingsvloer omvat een oppervlak van ca. 525 m2.

"In het pand wordt er ruimte geboden aan diverse kantoorfuncties en het gebouw is flexibel in te delen. De kantoorruimte is onder andere bedoeld voor de huisvesting van de projectorganisatie van het KBP, het parkmanagement KBP en overige bedrijven en organisaties. Het Facility Point wordt een ontmoetingsplek voor medewerkers op het KBP en andere bedrijven en organisaties. Op de begane grond van het bedrijfsverzamelgebouw zal Subway® een restaurant exploiteren. 

Het gebouw wordt gebouwd op een prominente locatie in het noorden van het bedrijvenpark aan de Provincialeweg. Een deel van deze ruimte wordt gebruikt door de projectorganisatie van het KBP en het parkmanagement. Daarnaast is er ruimte gereserveerd voor de huisvesting van andere projectorganisaties en bedrijven." Aldus Schip Vast

Gerelateerde artikelen

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van Willy Naessens Nederland. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.