Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

VGP

In opdracht van vastgoedontwikkelaar VGP is Willy Naessens Nederland gestart met de eerste fase van een nieuwe logistieke bedrijfshal in Nijmegen. VGP is een toonaangevende pan-Europese ontwikkelaar, beheerder en eigenaar van hoogwaardig logistiek en semi-industrieel vastgoed

Eigenschappen

Locatie
Rietgraaf 2a
6678 PA, Oosterhout
Opdrachtgever
VGP Group
Oppervlakte
97.156 m²
Categorie
> 10.000 m²
Bouwjaar
2020
Fase
In realisatie
Type opdracht
Turn-key
Constructie
Hybride structuur (beton + staal)
Sector
Logistiek

Meer informatie

Het project wordt gerealiseerd in twee fases en omvat een totale oppervlakte van ca. 97.156 m². De eerste fase (B1 en B2) betreft ca. 41.848, waarbij het begane grond oppervlak ca. 39.400 m² bedraagt, de eerste verdieping ca. 2.016,00 m² en de tweede verdieping ca.  432,00 m².

De tweede fase (B3 en B4) betreft ca. 55.308 m². Het begane grond oppervlak is ca. 53.650 m², de eerste en tweede verdieping ca. 829 m² per verdiepingsvloer.         

VGP Park Nijmegen is een strategisch gelegen logistiek park in het oosten van Nederland, in het hart van de regio Arnhem-Nijmegen. Het bedrijvenpark is strategisch gelegen doordat het centraal ligt tussen de Rotterdamse havens en het Duitse Ruhrgebied. Drie soorten modaliteiten komen hier samen: snelweg (A15), water (BCTN Nijmegen) en spoor (toekomstige Rail Terminal Gelderland). Hiermee wordt een goede logistieke doorstroming gewaarborgd.

Gerelateerde artikelen

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van Willy Naessens Nederland. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.